Novosti i obaveštenja

29jul

Novi bezbojni lak za izvanredne rezultate

Predstavljamo vam novi MOBIHEL 2K HS 2:1 bezbojni lak DH low VOC, kojeg odlikuju velika elastičnost, poveća ...
više

 

19jan

Otvorili smo nov, moderan autoreparaturni centar

U novom autoreparaturnom centru u Količevu kod Domžala smo na četiri sprata i 2.400 kvadratnih metara neto ...
više

 

Arhiva novosti i obaveštenja

MOBIHEL - bogatiji od mašte

 

HELIOS svoj program autoreparaturnih premaza plasira pod robnom markom MOBIHEL. To je program koji krajnjim korisnicima nudi kompletnu liniju proizvoda za putnička i komercijalna vozila (za metalne i plastične delove). Proizvode MOBIHEL trenutno prodajemo u više od 40 država u celom svetu. Vrlo zahtevnim tržištima koja se međusobno mnogo razlikuju po razvijenosti i zakonskoj regulativi prilagodili smo paletu proizvoda sastavljenu od sledećih grupa proizvoda:

  • materijali za zaštitu donjeg postroja vozila;
  • sredstva za čišćenje (na bazi rastvarača i HYDRO sistem);
  • kitovi;
  • 1K i 2K osnove i predlakovi;
  • pokrivni emajli u gotovim nijansama (baza metalik, 2K akril, 1K alkid);
  • pokrivni emajli MIX (HYDRO Base, Baza, 2K, 1K);
  • bezbojni lakovi;
  • premazi za plastiku.


S obzirom da veliki deo svoje prodaje realizujemo na teritoriji EU, na tržište smo 2006. godine lansirali nov low VOC compliant program koji u potpunosti odgovara normama direktive 42/2004 i garantuje uspeh na dugi rok i zadovoljstvo naših kupaca. U preduzeću pratimo trendove razvoja i prodajni program stalno dopunjavamo novim proizvodima, a paralelno razvijamo i sopstvene recepture za nove nijanse boja automobila.

Vrlo veliku pažnju poklanjamo školovanju i osposobljavanju lakirera i naših kupaca. Obuku izvode naši tehničari ili tehničari naših generalnih zastupnika. Za obuku su na raspolaganju Heliosovi sopstveni trening centri (Slovenija, Rusija, Poljska, Slovačka, Mađarska) ili trening centri naših uvoznika (Nemačka, Ukrajina, Engleska, Španija, …).

Pored proizvoda i komercijalno-tehničkog servisa, korisnicima i lakirerima nudimo takođe sopstvene mešalice, svu prateću opremu i kompletnu paletu lakirerskog potrošnog materijala pod robnom markom Radex.